Όροι και Προυποθέσεις...παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προυποθέσεις ενοικίασης της βίλας.

Γενικές Πληροφορίες που θα πρέπει να γνωριζετε...

- Τιμές καθορισμένες με την ημερήσια αξία σε ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, όπως επίσης συμπεριλαμβάνεται η ασύρματη πρόσβαση στο internet και η χρήσις του air condition.

- Καθαρισμός δωματίων, αλλαγή σεντονιών και πετσετών γίνεται κάθε 3η ημέρα, κατόπιν συννενοήσεως με τους διαμένοντες.

- Η Βίλλα Καλλιόπη θα είναι διαθέσιμα από τις 15:00 της μέρας άφιξης και πρέπει να είναι ελεύθερα στις 12:00 την μέρα αναχώρησης.

- 1 παιδί κάτω των 2 ετών διαμένει χωρίς χρέωση, σε μία βρεφική κούνια. 1 μεγαλύτερο παιδί ή ενήλικας χρεώνεται 10 EUR ανά νύχτα και ανά άτομο για 1 επιπλέον κρεβάτι. Η μέγιστη χωρητικότητα για επιπλέον κρεβάτια/βρεφικές κούνιες σε ένα δωμάτιο είναι 1 . Κάθε επιπλέον κρεβάτι πρέπει να ζητηθεί και να γίνει επιβεβαίωση από το ξενοδοχείο.

- Οι επιπρόσθετες παροχές δεν υπολογίζονται αυτόματα στο τελικό ποσό και πρέπει να πληρωθούν ξεχωριστά στη διάρκεια της διαμονής σας.

- Τα κατοικίδια επιτρέπονται κατόπιν αιτήματος. Χωρίς επιπλέον χρέωση.

- Για την επιβεβαίωση της κράτησης είναι απαραίτητη η καταβολή του 25% του συνολικού ποσού στην Alpha Bank στο όνομα του Μανος Αχλαδιανάκης, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και την περίοδο της κράτησης που επιθυμείτε.

Για όσα δεν αναφέρονται, ισχύουν οι καθορισμένες διατάξεις από τον Ε.Ο.Τ (Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού) αρμόδια δικαστήρια για την επίλυση πάσης διαφοράς, τα δικαστήρια Νεαπόλεως.

Η πισίνα...όροι χρήσης της πισίνας

- H βίλα Καλλιόπη διαθέτει ιδιωτική πισίνα σε χώρο περιφραγμένο αλλά δεν έχει καμία υπηρεσία επιτήρηση με την παρουσία ενός επόπτη/ναυαγοσώστης και τη χρήση που θα γίνει είναι σε πλήρη ευθύνη και κίνδυνο των πελατών.

- Αυτή η πισίνα έχει βάθος από 120 εκ. έως 180 εκ. και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από άτομα πάνω από την ηλικία των 18 χρόνων οι οποίοι ξέρουν να κολυμπούν και έχουν αναγνωρισθεί για τη διαμονή.

- Οι ανήλικοι μπορούν να χρησιμοποιούν η πισίνα αποκλειστικά και μόνο με την παρουσία και υπό την συνεχιζόμενη επίβλεψη των ενηλίκων.

- Για τη δική σας ασφάλεια παρακαλούμε μη τρέχετε γύρω από τη πισίνα

Οι ιδιοκτήτες της Βίλλα Καλλιόπη αποποιούνται οποιασδήποτε ευθύνης σχετικά με υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες που οφείλονται σε ατυχήματα ή προέρχονται από ακατάλληλη συμπεριφορά και/ή εξ αμελείας τους πιο βασικοί κανονισμοί ασφαλείας (π.χ.:. μπάνια κοντά στα γεύματα ή σε κατάσταση μέθης).

Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται καθημερινά μετά απο συννενόση με τους διαμένοντες και εφόσον αυτοί το επιθυμούν.


Πολιτική ακυρώσεων ...τι συμβαίνει σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης

- Δεν υπάρχει χρέωση για ακύρωση πριν από 10 ημέρες πριν την επιβεβαιωμένη ημερομηνία άφιξης την χαμηλή περίοδο ( Νοεμβριο - Απρίλιο) και 21 ημέρες κατά την υψηλή περίοδο (Μάιος - Οκτώμβριος). Οποιαδήποτε ακύρωση γίνει εντός 10 ημερών κατά τη χαμηλή περίοδο και 21 κατά την υψηλή περίοδο, πριν την ημερομηνία άφιξης, έχει ως αποτέλεσμα να παρακρατηθεί όλο το ποσό της προκαταβολής.

- Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν εμφανιστεί ή αναχωρήσει πριν από την προκαθορισμένη ημέρα που έχει ο ίδιος ζητήσει, θα επιβαρυνθεί με το 100% του κόστους διαμονής.

- Για ακυρώσεις αυθημερόν, ακυρωτικά το 100% της προκαταβολής.

Πιστοποίηση απο τον Ε.Ο.Τ

  

Η βίλα Καλλιόπη έχει πιστοποίηθεί απο τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και φέρει επίσημη άδεια χρήσης του σήματος.Μένουμε Ελλάδα!Απολαύστε τις διακοπές σας